ENDONEXT™ - Evolutia Detectiei Endotoxinelor

Cu o experienta de peste 50 de ani in diagnosticul microbiologic, bioMérieux intelege provocarile pe care le intampina producatorii atunci cand vine vorba de asigurarea sigurantei si calitatii produselor.

Testele de detectie a endotoxinelor ENDONEXt™ deschid o noua era a controlului calitatii produselor farmaceutice, mai inteligenta, mai sustenabila.

Bazata pe factorul C recombinant (rFC), tehnologia ENDONEXt nu numai ca elimina nevoia de a recolta sange de la crabul potcoava - ci intregul laborator va deveni mai eficient.

Cu o specificitate de 100% in detectia endotoxinei, ENDONEXt ofera rezultate consistente de la lot la lot si fluxuri de lucru mai rationalizate, oferind fiabilitate rezultatelor pe tot parcursul productiei, de la controalele din timpul procesului pana la testarea produsului final, chiar si pentru cele mai provocatoare matrici.

RFC sustenabil, fara utilizarea sangelui de crabi potcoava

Specificitate 100% pentru endotoxina - fara rezultate fals pozitive datorate β-Glucanilor

• Productia de factor recombinant asigura o consistenta ridicata a rezultatelor de la lot la lot

• Analiza punctului final de fluorescenta in microplaci cu 96 de godeuri

Validat in conformitate cu criteriile standard de testare ale farmacopoeei pentru Endotoxinele Bacteriene

Cu o gama extinsa de solutii inovatoare, bioMérieux ajuta la controlul calitatii produselor farmaceutice mai precis si mai eficient ca oricand.

Produsele noastre nu numai ca permit testarea mai rapida si mai precisa, dar sunt implicate, de asemenea, in optimizarea fluxului de lucru in laborator, in mentinerea conformitatii cu reglementarile si in cresterea productivitatii.